Otel odalarınız için otel tekstilini seçerken bizim önerimiz çarşaflarınızda daha sağlam bir yapıya sahip olan 63 Tel Poplin veya PERKAL tarz kumaşlardır. Nevresim ve Yastık kılıflarınız için daha şık bir görünün sağlayacağına inandığımız 83 tel – 120 tel arası saten ve merserizeli, yollu kumaşları öneriyoruz. Bu tarz bir kombinasyonda, hem daha uzun ömürlü bir otel tekstiline sahip olacaksınız hem de rahat, yumuşak, konforlu ve şık bir görünüme sahip ürünlere sahip olacaksınız.

Havlularınız seçerken ise, oda sayınız fazla ise çok gramajlı havluları seçmemenizi öneririz. Bu tarz havlular, kurutma ve yıkama masraflarınızı arttırabilir. İplik olarak sadece ring iplik kullandığımızı belirtmek isteriz. Havlularda 20/2 iplikler ile hem daha yumuşak hem de daha uzun ömürlü havlulara sahip olabilirsiniz.

Otel yastıkları için, orta gramajlı bir yastık ile misafirleriniz için maksimum konfor ve uyuma kalitesi sunabilirsiniz. Farklı kalitede otel yastıklarımız için bizim ile iletişime geçiniz. Yastıklarımız 700gr dan başlayıp 1100 gr a kadar çıkmaktadır. Dilerseniz boncuk elyaf dilerseniz doğal elyaf yastık kalitelerimizi test edebilirsiniz.

× Canlı Sohbet